Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppningshelg Ekholmen

lördag 6 maj 2023 - söndag 7 maj 2023

Hej alla VSS-medlemmar!

Det är med stor glädje vi hälsar er välkomna till säsongsöppningen av vår klubbholme Ekholmen! Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är för att inleda den nya säsongen med kroppsarbete och gemenskap.

Helgen 6 – 7 maj ses vi i sedvanlig ordning för att arbeta tillsammans med att göra klubbholme och klubbhuset redo för säsongen. Detta är en traditionell aktivitet som har varit en viktig del av vår gemenskap sedan ön införskaffades på 1920-talet. Det är ett tillfälle att träffa gamla och nya vänner, arbeta tillsammans och njuta av den vackra omgivningen.

Med start kl 09.00 på lördagsmorgonen mitt på landbryggan kommer vi efter att ha påbörjat återlagningen av bastun, lagt i bryggor, badstegar och mycket annat avsluta lördagskvällen med en gemensam middag uppe i klubbhuset. Det kommer att bli en trevlig kväll med mat, dryck och en chans att socialisera med både nya och gamla vänner och medlemmar. Middagen serveras kl 18:00.

Söndagen startar även den kl 09.00 mitt på landbryggan och brukar kunna avslutas vid 14 – 15 tiden. Arbetet räknas självklart av mot din arbetsplikt.

Alla medlemmar är välkomna att delta. Vi ser fram emot att träffa er alla där och uppleva den traditionella gemenskapen som Vikingarnas Segelsällskap är känt för.

 

Vänliga hälsningar,
Ö-förvaltningen genom Tomas

OSA senast onsdagen den 3/5, meddela hur många vuxna och hur många barn ni blir. Svaret mailas till tomas.bergstedt@gmail.com

Detaljer

Start:
lördag 6 maj 2023
Slutar:
söndag 7 maj 2023
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Ekholmen
Storsaxaren
Vaxholm, Sverige
+ Google Map

Detaljer

Start:
lördag 6 maj 2023
Slutar:
söndag 7 maj 2023
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Ekholmen
Storsaxaren
Vaxholm, Sverige
+ Google Map